1m3 termőföld ára 2024, termőföld árak Budapest

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Termőföld árak Budapest 2024

Egyes baktériumok, gombák képesek a nitrogén tartalmú vegyületekből ammóniát képezni. A Trágyás termőföld termőképessége kiváló, új termőréteg kialakítására ajánlom. A Trágyás termőföld a belőle kioldódó nitrogén, foszfor és kálium miatt a termőföld élővilágának optimalizálásához elengedhetetlen.

Rostált termőföld kertek, parkok feltöltésére használható. A Rostált termőföld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel. A Rostált termőföld homogén szerkezete miatt növény ültetésére, parkosításra, gyepszőnyegezéshez kiváló! A rostált termőföld tömörítést nem igényel, füvesítés után le kell hengerelni.

A Kerti termőföld új termő réteg kialakítására alkalmas, könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát. A kerti termőföld homogén szerkezete miatt gyepszőnyegezéshez kiváló! Különleges tömörítést nem igényel, füvesítés után hengereljék le! A kerti termőföld szállítás árak megtalálhatók a kalkulátorban.

A Fekete termőföld új termőréteg kialakítására alkalmas. A Fekete termőföld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel. A fekete termőföld homogén szerkezete miatt növény ültetéshez, gyepszőnyegezéshez kiváló, de használhatják magas ágyások, veteményesek készítéséhez is!

A Darált termőföld rögöket tartalmaz, elterítése nehézkes, tömörödése egyenetlen. Ennek elkerülése végett a Darált termőföldet trágyával keverik. A Darált termőföld termőképessége megfelelő, tömött szerkezete révén belső hőmérséklete magasabb, ezért biológiai éledése gyorsabb, de a megművelése több odafigyelést igényel.

A Rostált trágyás termőföld homogén szerkezete miatt egyenletesen teríthető, termőképessége kiváló, kertek feltöltésére, új termőréteg kialakítására ajánlom. A humusz képzésénél a belőle folyamatosan kioldódó nitrogén, foszfor és kálium tartalma miatt a termőföld élővilágának optimalizálásához elengedhetetlen.

A Darált trágyás termőföld morzsalékos szerkezete, optimális vízháztartása és megnövelt termőképessége miatt közkedvelt. A giliszták elősegítik az ásványi anyagok keveredését a talajjal. A darált trágyás termőföld kert feltöltésre ideális, javítja a talaj termőképességét. A darált trágyás termőföld füvesítéshez, konyhakerthez kiváló!

A Tőzeges termőföld a savanyú talajt kedvelő növények számára ideális. A legtöbb talajlakó baktérium és penészgomba képes a nitrogén tartalmú vegyületekből ammóniát képezni. A tőzeges termőföld a kioldódó nitrogén, foszfor és kálium elraktározásával folyamatossá teszi ezen anyagok felszivódását, ültetéshez, konyhakerthez kiváló!

A Natúr termőföld a bányák tetejéről összedozerolt szántótermőföld, szerkezete agyagos, jól tömöríthető, de megművelésre nem használható. 30cm-nél vastagabb réteg feltöltésére nem alkalmas. A töltő termőföld betemetésével pár perc alatt vágjuk sutba a természet évmilliókig tartó munkáját, amiért a természet egyszer benyújtja majd a számlát!

Rostált termőföld árak

Rostált termőföld árak

Rostált termőföld árak 2024. Rostált termőföld árak Budapest.

Rostált termőföld árak.

Trágyás termőföld árak

Trágyás termőföld árak

Trágyás termőföld árak 2024. Trágyás termőföld árak Budapest.

Trágyás termőföld árak.

Darált termőföld árak

Darált termőföld árak

Darált termőföld árak 2024. Darált termőföld árak Budapest.

Darált termőföld árak.

Tőzeges termőföld árak

Tőzeges termőföld árak

Tőzeges termőföld árak 2024. Tőzeges termőföld árak Budapest.

Tőzeges termőföld árak.

Darált trágyás termőföld árak

Darált-trágyás termőföld árak

D.trágyás termőföld árak 2024. D.trágyás termőföld árak Budapest.

Darált trágyás termőföld árak.

Rostált trágyás termőföld árak

Rostált-trágyás termőföld árak

R.trágyás termőföld árak 2024. R.trágyás termőföld árak Budapest.

Rostált trágyás termőföld árak.

Fekete termőföld árak

Fekete termőföld árak

Fekete termőföld árak 2024. Fekete termőföld árak Budapest.

Fekete termőföld árak.

Kerti termőföld árak

Kerti termőföld árak

Kerti termőföld árak 2024. Kerti termőföld árak Budapest.

Kerti termőföld árak.

Natúr termőföld árak

Natúr termőföld árak

Natúr termőföld árak 2024. Natúr termőföld árak Budapest.

Natúr termőföld árak.

Termőföld árak

Termőföld árak.

Termőföld árak Bp. II., termőföld árak Bp. III., termőföld árak Bp. XI., termőföld árak Bp. XII., termőföld árak Bp. XX., termőföld árak Bp. XXI., termőföld árak Bp. XXII., termőföld árak Bp. XXIII., termőföld árak Biatorbágy, termőföld árak Budajenő, termőföld árak Budakeszi, termőföld árak Budaörs, termőföld árak Diósd, termőföld árak Érd, termőföld árak Gyál, termőföld árak Halásztelek, termőföld árak Herceghalom, termőföld árak Nagykovácsi, termőföld árak Páty, termőföld árak Szigetszentmiklós, termőföld árak Tárnok, termőföld árak Telki, termőföld árak Törökbálint, termőföld árak Vecsés.

Mennyi 1 m3 termőföld ára /2023 ?

 • 1m3 Trágyás termőföld ár 9000Ft/m3,
 • 1m3 Rostált termőföld ár 8000 Ft/m3,
 • 1m3 Kerti termőföld ár 8000Ft/m3,
 • 1m3 Fekete termőföld ár 8000Ft/m3,
 • 1m3 Darált termőföld ár 8000Ft/m3,
 • 1m3 Rostált trágyás termőföld ár 10000Ft/m3

 

Hova kérhető a termőföld szállítás ?

 • Trágyás termőföld szállítás,
 • Rostált termőföld szállítás,
 • Kerti termőföld szállítás,
 • Fekete termőföld szállítás,
 • Darált termőföld szállítás,
 • Rostált trágyás termőföld szállítás,

Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Tárnok, Tököl, Törökbálint, Vecsés, Budafok.


 

Mennyi a termőföld szállítás ár ?

A termőföld szállítás ár függ a szállított termőföld mennyiségétől és a szállítás helyétől. A weboldalon az árak tájékoztató jellegűek, személyre szabott termőföld szállítás ár telefonon kérhető.


 

Mi a termőföld rendelés menete ?

Rostált termőföld rendelés, darált termőföld rendelés, trágyás termőföld rendelés, kerti termőföld rendelés, fekete termőföld rendelés, a weboldal tetején lévő telefonszámokon.


 

Mit kell tudni a termőföldről ?

A bányában kapható földek élőkúltúrája minimális ! A gombatrágya, szerves trágya, így sosem lesz belőle komposzt ! A rostált földet sosem darálják le rostálás előtt ! Megfelelő rétegrend kialakítása nélkül egyik föld sem ér semmit ! Óvakodjanak az ostobaságokat szajkózó mágusoktól !


 

Miért nem tartunk olcsó termőföldet ?

Míg a kötött termőföld a víz felvételére, addig a túl laza a víz tárolásra nem képes, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a megfelelő légcserére, ezáltal a tápanyagok felhalmozására sem a kötött, sem a túl laza termőföld nem képes. Az olcsó termőföld ritkán jó, és a jó termőföld SOHASEM olcsó!


 

Milyen a jó minőségű termőföld ?

A jó minőségű termőföld képes a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a víz felvételére, tárolásra, a megfelelő légcserére. Bányában ilyen föld nem kapható !


 
Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Homok föld murva kavics termőföld sóder szállítás árak Budapest Föld sóder murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest Sóder föld murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest
+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT

Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj    Bővebben