Föld szállítás 2024 földszállítás Budapest

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Föld szállítás Budapest 2024

Egyes baktériumok, gombák képesek a nitrogén tartalmú vegyületekből ammóniát képezni. A Trágyás föld termőképessége kiváló, új termőréteg kialakítására ajánlom. A Trágyás föld a humusz képzésnél a belőle kioldódó nitrogén, foszfor és kálium miatt a föld élővilágának optimalizálásához elengedhetetlen.

Rostált föld kertek, parkok feltöltésére használható. A Rostált föld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel. A Rostált föld homogén szerkezete miatt növény ültetésére, parkosításra, gyepszőnyegezéshez kiváló! A rostált föld tömörítést nem igényel, füvesítés után le kell hengerelni.

A Kerti föld új termő réteg kialakítására alkalmas, könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát. A kerti föld homogén szerkezete miatt gyepszőnyegezéshez kiváló! Különleges tömörítést nem igényel, füvesítés után hengereljék le! A kerti föld szállítás árak megtalálhatók a kalkulátorban.

A Fekete föld új termőréteg kialakítására alkalmas. A Fekete föld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel. A fekete föld homogén szerkezete miatt növény ültetéshez, gyepszőnyegezéshez kiváló, de használhatják magas ágyások, veteményesek készítéséhez is!

A Darált föld rögöket tartalmaz, elterítése nehézkes, tömörödése egyenetlen. Ennek elkerülése végett a Darált földet trágyával keverik. A Darált föld termőképessége megfelelő, tömött szerkezete révén belső hőmérséklete magasabb, ezért biológiai éledése gyorsabb, de a megművelése több odafigyelést igényel.

A Rostált trágyás föld homogén szerkezete miatt egyenletesen teríthető, termőképessége kiváló, kertek feltöltésére, új termőréteg kialakítására ajánlom. A humusz képzésénél a belőle folyamatosan kioldódó nitrogén, foszfor és kálium tartalma miatt a föld élővilágának optimalizálásához elengedhetetlen.

A Darált trágyás föld morzsalékos szerkezete, optimális vízháztartása és megnövelt termőképessége miatt közkedvelt. A giliszták elősegítik az ásványi anyagok keveredését a talajjal. A darált trágyás föld kert feltöltésre ideális, javítja a talaj termőképességét. A darált trágyás föld füvesítéshez, konyhakerthez kiváló!

A Tőzeges föld a savanyú talajt kedvelő növények számára ideális. A legtöbb talajlakó baktérium és penészgomba képes a nitrogén tartalmú vegyületekből ammóniát képezni. A tőzeges föld a kioldódó nitrogén, foszfor és kálium elraktározásával folyamatossá teszi ezen anyagok felszivódását, ültetéshez, konyhakerthez kiváló!

A Töltő föld a bányák tetejéről összedozerolt szántóföld, szerkezete agyagos, jól tömöríthető, de megművelésre nem használható. 30cm-nél vastagabb réteg feltöltésére nem alkalmas. A töltő föld betemetésével pár perc alatt vágjuk sutba a természet évmilliókig tartó munkáját, amiért a természet egyszer benyújtja majd a számlát!

Rostált föld szállítás

Rostált föld ár

Rostált föld szállítás 2024. Rostált föld szállítás Budapest.

Rostált föld szállítás

Kerti föld szállítás

Kerti föld ár

Kerti föld szállítás 2024. Kerti föld szállítás Budapest.

Kerti föld szállítás

Fekete föld szállítás

Fekete föld ár

Fekete föld szállítás 2024. Fekete föld szállítás Budapest.

Fekete föld szállítás

Darált föld szállítás

Darált föld ár

Darált föld szállítás 2024. Darált föld szállítás Budapest.

Darált föld szállítás

Trágyás föld szállítás

Trágyás föld ár

Trágyás föld szállítás 2024. Trágyás föld szállítás Budapest.

Trágyás föld szállítás

Tőzeges föld szállítás

Tőzeges föld ár

Tőzeges föld szállítás 2024. Tőzeges föld szállítás Budapest.

Tőzeges föld szállítás

Rostált trágyás föld szállítás

Rostált trágyás föld ár

R.trágyás föld szállítás 2024. R.trágyás föld szállítás Budapest.

Rostált trágyás föld szállítás

Darált trágyás föld szállítás

Darált trágyás föld ár

D.trágyás föld szállítás 2024. D.trágyás föld szállítás Budapest.

Darált trágyás föld szállítás

Töltő föld szállítás

Töltő föld ár

Töltő föld szállítás 2024. Töltő föld szállítás Budapest.

Töltő föld szállítás

 
Föld szállítás árak, video

 

1m3 föld ára 2024

Föld

Ár

Felhasználás

Rostált föld ár

8000Ft/m3

Gyepszőnyeg füvesítés ültetés

Darált föld ár

8000Ft/m3

Füvesítés növényültetés

Fekete föld ár

8000Ft/m3

Gyepszőnyeg füvesítés, ültetés

Kerti föld ár

8000Ft/m3

Gyepszőnyeg, füvesítés ültetés

Trágyás föld ár

9000Ft/m3

Talajjavítás füvesítés

D.trágyás föld ár

10000Ft/m3

Talajjavítás, füvesítés

R.trágyás föld ár

10000Ft/m3

Gyepszőnyeg, füvesítés, ültetés

Komposzt ár

13000Ft/m3

Talajjavítás, ültetés

Gombatrágya ár

4000Ft/m3

Talajjavítás, ültetés

Töltő föld ár

4000Ft/m3

Területfeltöltés gödörbetöltés

A föld árak nem tartalmazzák a szállítást


 

Föld szállítás 2024

Föld szállítás.

Föld szállítás Bp. II., föld szállítás Bp. III., föld szállítás Bp. XI., föld szállítás Bp. XII., föld szállítás Bp. XX., föld szállítás Bp. XXI., föld szállítás Bp. XXII., föld szállítás Bp. XXIII., föld szállítás Biatorbágy, föld szállítás Budajenő, föld szállítás Budakeszi, föld szállítás Budaörs, föld szállítás Diósd, föld szállítás Érd, föld szállítás Gyál, föld szállítás Halásztelek, föld szállítás Herceghalom, föld szállítás Nagykovácsi, föld szállítás Páty, föld szállítás Szigetszentmiklós, föld szállítás Tárnok, föld szállítás Telki, föld szállítás Törökbálint, föld szállítás Vecsés.


 

Mennyi 1m3 föld ára 2024?

 • 1m3 Trágyás föld ár 9000 Ft/m3,
 • 1m3 Rostált föld ár 8000 Ft/m3,
 • 1m3 Kerti föld ár 8000 Ft/m3,
 • 1m3 Fekete föld ár 8000 Ft/m3,
 • 1m3 Darált föld ár 8000 Ft/m3,
 • 1m3 Rostált trágyás föld ár 10000 Ft/m3,
 • 1m3 Natúr föld ár 7000 Ft/m3,
 • 1m3 Töltő föld ár 4000 Ft/m3.

Hova kérhető föld szállítás?

 • Trágyás föld szállítás,
 • Rostált föld szállítás,
 • Kerti föld szállítás,
 • Fekete föld szállítás,
 • Darált föld szállítás,
 • Rostált trágyás föld szállítás,
 • Natúr föld szállítás,
 • Töltő föld szállítás,

Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Tárnok, Tököl, Törökbálint, Vecsés, Budafok.

Mennyi a föld szállítás ár?

A föld szállítás ár függ a szállított föld mennyiségétől és a szállítás helyétől. A weboldalon az árak tájékoztató jellegűek, személyre szabott föld szállítás ár telefonon kérhető.

Mi a föld rendelés menete?

Rostált föld, fekete föld, kerti föld, darált föld, trágyás föld, rostált trágyás föld, tőzeges föld, töltő föld, rendelés a weboldal tetején lévő telefonszámokon.

Miért nem tartunk olcsó földet?

Míg a kötött föld a víz felvételére, addig a túl laza a víz tárolásra nem képes, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a megfelelő légcserére, ezáltal a tápanyagok felhalmozására sem a kötött föld, sem a túl laza föld nem képes. Az olcsó föld ritkán jó, és a jó föld SOHASEM olcsó!

Mit kell tudni a földről?

A bányában kapható földek élőkúltúrája minimális ! A gombatrágya, szerves trágya, így sosem lesz belőle komposzt ! A rostált földet sosem darálják le rostálás előtt ! Megfelelő rétegrend kialakítása nélkül egyik föld sem ér semmit ! Óvakodjanak az ostobaságokat szajkózó mágusoktól !

Milyen a jó minőségű föld?

A jó minőségű föld PH-ja 5.5-7.5, képes a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a megfelelő légcserére, a víz felvételére, tárolásra. Bányában ilyen föld nem kapható !

Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Homok föld murva kavics termőföld sóder szállítás árak Budapest Föld sóder murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest Sóder föld murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest
+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT

Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj    Bővebben