1m3 homok ár 2024 homok árak Budapest

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Homok árak Budapest 2024

A Folyami homok színét a Kárpát-medencére jellemző sárgás vörös elegy részeknek köszönheti. A Folyami homok az építőiparban falazásra, vakolásra használható. A Folyami homok térkövezésnél a besöpréséhez, kerti gumimedencék telepítésénél a medence aljának szintezéséhez is megfelelő.

Homokozóba a csekély agyagtartalmú, szemcsés szerkezetű Homokozó homok a legmegfelelőbb. A Homokozó homok hónapok múltával sem keményedik át, az állatok elől elzárva tarva előzzük meg a súlyos kimenetelű az állatok ürüléke okozta fertőzéseket! A játszóterek homokozóiba használható.

A Marosi homok játszóterek ütéscsillapító felülete alá kiváló térkövezésnél a térkövezés alapzata és a térkövek közé is használható. A Marosi homok cementigénye 3 mázsa/köbméter a felhasználás jellegétől függően. A Marosi homok a kertek talajának, akár a gyepszőnyegnek, a vetett fűnek a lazítására is alkalmas.

A mosott homok szemcséinek mérete 0-1mm, színe szürke, a homokos kavics bányászata során a kvarc szemcsék osztályozásával hozzák létre. A 0-1 mosott homok felhasználható falazáshoz, vakoláshoz. A mosott homok 0-1 térkövezésnél besöpréséhez, gumimedencék alá kiegyenlítésnek is használható.

A vakoló homok szürke színét a homokban megtalálható elegyrészeknek köszönheti. A vakoló homok falazáshoz, vakoláshoz használható. A vakoló homok várépítésre alkalmatlan. A vakoló homok 0-1 térkövezésnél a viacolor besöpréséhez, gumimedencék telepítésénél a medence fenekének kiképzéséhez is megfelelő.

A falazó homok jellegzetes színét a Kárpát-medencére jellemző sárgás, barnás, vöröses elegy részeknek köszönheti. A falazó homok szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják, ez nagyban meghatározza a fizikai tulajdonságait. A falazó homokot falazáshoz használják, vakolásra nem alkalmas.

A 0-1 Szürke homok a homokos kavics bányászata, osztályozása során az 1mm nél kisebb szemcséjű kvarcit szemcsék frakcionálásával hozzák létre, szürke színe jellegzetes. Felhasználható házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz. A Szürke homok térkövezésnél besöpréshez megfelelő.

A Bánya homok szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják, ez határozza meg a Bánya homok fizikai tulajdonságait. A Bánya homok az építőiparban főként falazáshoz használható, gyermek homokozók feltöltésére a csekély agyagtartalmú, szemcsésebb bánya homok használható.

A Töltő homok a bányák legfelső meddő rétege, szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják. A Töltő homok agyagos, az építőiparban vékonyabb rétegek feltöltésére használják, még falazáshoz sem igazán alkalmas. A Töltő homok a kötött termőföldek lazítására sem használható.

Mosott homok árak

Mosott homok árak

Mosott homok árak 2024 Budapest. 1m3 Mosott homok ár 9000Ft/m3, azonos minőségnél a legolcsóbb.

Mosott homok árak.

Marosi homok árak

Marosi homok árak

Marosi homok árak 2024 Budapest. 1m3 Marosi homok ár 9000Ft/m3, azonos minőségnél a legolcsóbb.

Marosi homok árak.

Homokozó homok árak

Homokozó homok árak

Homokozó homok árak 2024 Budapest. 1m3 Homokozó homok ár 10000Ft/m3, azonos minőségnél a legolcsóbb.

Homokozó homok árak.

Folyami homok árak

Folyami homok árak

Folyami homok árak 2024 Budapest. 1m3 Folyami homok ár 9000Ft/m3, azonos minőségnél a legolcsóbb.

Folyami homok árak.

Vakoló homok árak

Vakoló homok árak

Vakoló homok árak 2024 Budapest. 1m3 Vakoló homok ár 9000Ft/m3, azonos minőségnél a legolcsóbb.

Vakoló homok árak.

Bánya homok árak

Bánya homok árak

Bánya homok árak 2024 Budapest. 1m3 Bánya homok ár 9000Ft/m3, azonos minőségnél a legolcsóbb.

Bánya homok árak.

1m3 homok ára 2024

 • 1m3 0-1 Mosott homok ár 9000Ft/m3
 • 1m3 0-4 Marosi homok ár 9000Ft/m3
 • 1m3 Homokozó homok ár 12000Ft/m3
 • 1m3 Folyami homok ár 9000Ft/m3
 • 1m3 Vakoló homok ár 9000Ft/m3
 • 1m3 Falazó homok ár 9000Ft/m3
 • 1m3 Szürke homok ár 9000Ft/m3
 • 1m3 Bánya homok ár 8000Ft/m3
 • 1m3 Töltő homok ár 5500Ft/m3
 • Vakolás, falazás, besöprés
 • Estrich betonozás, térkövezés
 • Homokozó távolugró gödör
 • Vakolás, falazás, besöprés
 • Vakolás, falazás, burkolás
 • Falazás, talaj lazítás
 • Burkolás, talaj lazítás
 • Távolugró gödör, talaj lazítás
 • Kisebb gödrök feltöltése

Az árak nettó árak szállítás nélkül!

Homok árak 2024

Homok árak.

Homok árak Bp. II., homok árak Bp. III., homok árak Bp. XI., homok árak Bp. XII., homok árak Bp. XX., homok árak Bp. XXI., homok árak Bp. XXII., homok árak Bp. XXIII., homok árak Biatorbágy, homok árak Budajenő, homok árak Budakeszi, homok árak Budaörs, homok árak Diósd, homok árak Érd, homok árak Gyál, homok árak Halásztelek, homok árak Herceghalom, homok árak Nagykovácsi, homok árak Páty, homok árak Szigetszentmiklós, homok árak Tárnok, homok árak Telki, homok árak Törökbálint, homok árak Vecsés.


 

1m3 homok ára 2024

1m3 Mosott homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 marosi homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 homokozó homok ára 10000 Ft/m3, 1m3 folyami homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 vakoló homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 falazó homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 bánya homok ára 8500 Ft/m3, 1m3 töltő homok ára 7500 Ft/m3.

A homok szállítás helye

Mosott homok szállítás, marosi homok szállítás, homokozó homok szállítás, folyami homok szállítás, vakoló homok szállítás, falazó homok szállítás, töltő homok szállítás, Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Tárnok, Tököl, Törökbálint, Vecsés, Budafok.

A homok szállítás ára

A homok szállítás ár függ a szállított homok mennyiségétől és a szállítás helyétől. A weboldalon az árak tájékoztató jellegűek, személyre szabott homok szállítás ár telefonon kérhető.

A homok rendelés menete

Mosott homok rendelés, marosi homok rendelés, homokozó homok rendelés, vakoló homok rendelés, falazó homok rendelés, töltő homok rendelés, a weboldal tetején lévő telefonszámokon.

Homok talaj lazításra

A kötött talajok megművelése nehézkes, nem képesek a víz felvételére, tárolásra, a megfelelő légcserére, a tápanyagok felhalmozására, ezért törekedni kell a tartósan morzsás szerkezet kialakítására! Erre a célra a 0-1es mosott hommokot, vagy a 0-4es marosi homokot ajánlom.

Homok homokozásra

Homokozásra csak az enyhén agyagos homok használható, míg a mosott homkkal nem lehet várat építeni, addig a nagyon agyagos homok hamar átkeményedik, nehéz, sőt egyenesen kellemetlen bele alagutat ásni, lapátolni, formákba helyezni, ezért a gyerekek nem fognak vele játszani.


 
Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Homok föld murva kavics termőföld sóder szállítás árak Budapest Föld sóder murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest Sóder föld murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest
+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT

Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj    Bővebben